HAIRSTYLES FOR SPECIAL OCCASIONS

OUTFIT: OVERSIZED BLAZER

 photo IMG_1937_zpsqrgqf2ya.jpg

 photo PicMonkey Collagevkjlhlk_zpsmgurxxsk.jpg

 photo IMG_1865_zps6rfxm8jj.jpg

 photo IMG_1907_zpszngl4zzh.jpg

 photo IMG_1976_zpssge6u92m.jpg
Only Blazer // Weekday Top (similar) // Gina Tricot Jeans // Deichmann Boots (similar) // Bering Watch // Ray-Ban Sunglasses

Hermed et dagens outfit, hvor jeg er iført min oversized blazer, jeg ikke har fået vist jer endnu. Jeg synes den er fin at bruge til hverdag, men man kan også sagtens bruge den til festligere begivenheder, for at holde varmen – en sand klassiker! Billederne er faktisk skudt for et godt stykke tid siden, men poster dem først nu, for at holde mine indlæg varierende, så der ikke kommer 3 outfits i streg og der så går 1 måned, før der kommer et nyt 😉

I dag skal jeg bare slappe af og pleje min krop efter en hård omgang træning i går. Det var min første træning efter jeg har været syg, så det var altså ret hårdt, haha. Jeg skal også have planlagt lidt blogindlæg og måske lave sundere pølsehorn. Hvad skal I bruge jeres søndag på?

9

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIRSTYLES FOR SPECIAL OCCASIONS