NELLY SALE

OUTFIT: PRETTY HEADBAND

 photo IMG_3419_zpsyct1w4pr.jpg

 photo IMG_3290_zpsrs6rjpya.jpg

 photo IMG_3320_zpso5r877nw.jpg

 photo IMG_3400_zpsu3mn2du0.jpg

 photo IMG_3377_zpsqje5dejp.jpg

 photo IMG_3436_zpsncirw7rj.jpg
Pieces T-shirt (similar) // Only Trousers // Birkenstock Look-a-likes (similar) // H&M Headband (similar)

For lidt tid siden var jeg ude at spise med min kæreste og hans familie, da hans mor havde fødselsdag. Der var jeg iført overstående outfit, som er rimelig casual og simpelt. Det fine hårbånd fra H&M har et superflot mønster, som tydeligt ses på det sidste billede.

Vejret var rimelig lunt, så jeg havde selvfølgelig bare arme (havde dog en cardigan med mig) og mine Birkenstock look-a-likes på.

På lørdag drager jeg mod Roskilde Festival, så dagene går bare med at arbejde og forberede mig mentalt, haha. IJeg håber på at få planlagt lidt indlæg, inden jeg tager afsted, men nu må vi se om jeg kan nå det – for tiden skal jo være til det.

Andre der skal på Roskilde Festival?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE