EARLY CHRISTMAS WISHES

OUTFIT: SUEDE AND CHECKS

 photo IMG_7670_zpsmxlwuj5g.jpg

 photo IMG_7664_zpscysilb4l.jpg

 photo IMG_7692_zps57qmtmgm.jpg

 photo IMG_7683_zpskgwrzcvf.jpg

 photo IMG_7681_zps4vixfg6l.jpg

 photo IMG_7706_zpssgu65d0j.jpg
H&M coat (similar here) // Bikbok suede shorts (similar here) // H&M turtleneck (similar here) // Billi Bi boots (similar here)

Jeg har i dette outfit iført mig brune (uægte) ruskindsshorts og en lang ternet frakke. Begge items har været gemt langt væk i skabet, men tit finder man gamle items frem, som pludselig er blevet moderne igen. Frakken købte jeg på udsalg sidste år i H&M, fordi jeg synes, det var en fed statement jakke at have. Og hvis man er lidt i tvivl om, man får det brugt, så altid køb det på udsalg! På mine støvler er der halv ruskind og halv glat skind, hvilket jeg synes fungerer ret godt med shortsene. En lille gemt detalje! Resten af outfittet har jeg holdt rimelig simpelt med en basic turtleneck og nylonstrømpebukser, for at holde varmen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EARLY CHRISTMAS WISHES