BLACK FRIDAY GUIDE

OUTFIT: T-SHIRT WITH SLIT

 photo IMG_8120_zpsa1dyqrg7.jpg

 photo IMG_8149123_zpsgpryy4a4.jpg

 photo IMG_8128_zpsnmppomiw.jpg

 photo IMG_8139_zpskol3bbzn.jpg

 photo IMG_8153_zpsf3uvxvre.jpg
Zara T-shirt // H&M Skirt // Billi Bi Boots (similar here) // H&M Necklace (similar here)

Dagens outfit med min nye zara bluse med slids, som jeg nævnte i dette indlæg. Stoffet var en del mere stift end hvad jeg havde regnet med, men jeg synes nu stadig, at den er pæn. Den er både pæn stylet med skinny jeans og med en stram nederdel og tights, ligesom jeg har gjort her. Det er også et unikt piece, der både kan gå til hverdag og lidt finere begivenheder, hvis man sætter det sammen med de rigtige items.

Solen skinnede, så det var perfekt vejr at tage outfitbilleder i, da solen jo ikke er så meget fremme for tiden.

Jeg håber i kunne lide det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY GUIDE