H&M FREE DELIVERY

PAPER BAG WAIST

 photo PicMonkey Collagejophp_zpsn9jga2ac.jpg
// Pictures from Pinterest //

En tendens jeg virkelig glæder mig til at gøre brug af til forår og sommer, er paper bag waist trenden. Det siger jo sig selv, men det er altså når bukser, shorts og nederdeles talje ligner en form for papirspose spændt sammen af et bælte eller et bindebånd. Det lyder lidt skørt, men det ser fedt ud!

Jeg kan især forestille mig det, når det begynder at blive varmt med et par shorts eller en nederdel, sat sammen med en crop top eller en off shoulder top, et par sandaler og en rodet knold, mens man cykler på en retro bedstemor-cykel, haha, jeg kan lige forestille mig det. Totalt effortless, men samtidig stilet.

Jeg har som jeg plejer fundet nogle forskellige bud fra asos. Nummer 4 er af en eller anden grund lidt sløret på collagen, men hvis i trykker på linket, kan i bedre se billederne inde på asos. Der er ikke så meget forskelligt fremme endnu, men jeg tror helt sikkert det kommer.

 photo PicMonkey Collagefyfj_zpsufrgmn8w.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Hvad synes I om trenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FREE DELIVERY