I JUST ORDERED - BASIC ITEMS

PRETTY IN PAISLEY

 photo PicMonkey Collagepint_zpsvupp7pww.jpg
// Pictures from Pinterest //

Et bestemt mønster jeg er stor fan af denne sæson er paisley. Du kan finde det mange steder inden for modeverdenen, og det bliver især spottet i gadebilledet. Man kan spotte mange kendisser rocke denne trend. Det betyder dog ikke, at pengepungen skal tømmes for rub og stub i denne omgang, da mønsteret altså kan findes hos mange highstreet butikker.

Dette kurvede fjer-formede mønster fra Indien kan nemt pifte dit outfit op, og giver et cool og boheme udtryk. Jeg har fundet alternativer både fra de lidt dyrere mærker, men også fra highstreet butikkerne.

 photo PicMonkey Collagepaisl_zpsjhgihusk.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Overstående bud er alle til overkommelige priser, og jeg vil anbefale at kigge hos steder som Asos, Nelly, Esprit osv. Mange af disse sider kører lige nu også med massere af tilbud, så det er nu, der skal shoppes! Jeg synes skjorterne på overstående collage fra Esprit er vildt fine og boheme, ligesom jeg kan lide det – og så er der endda farve på! Off-shoulder kjolen fra Nelly er også bare så fin og sommerlig!

 photo PicMonkey Collagepaisley_zps8zttwty9.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE

Hvis man er villig til at spendere lidt flere penge, er overstående tre gode bud. Personligt synes jeg nummer tre er den sødeste kjole og er perfekt til et lidt finere event her til sommer.

Hvad synes I om mønsteret? Og hvilket item er jeres favorit fra overstående collager?

 photo billede1234-2_zpsnzkuchsl.png

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED - BASIC ITEMS