YESTERDAY WAS A GOOD DAY

SICK OF THIS

 photo PicMonkey Collagehjkhl_zpsytbckqxl.jpg
// Pictures from Pinterest //

Altså jeg ved jo slet ikke hvor jeg skal starte. Jeg har aldrig været væk fra bloggen så længe før, og det er egentlig bare af den simple årsag, at jeg er syg. Jeg har været meget syg siden torsdag, hvor jeg måtte gå før hjem fra arbejde og er stadig syg, men har endelig lidt overskud til at lave et hurtigt indlæg, bare lige med en forklaring. Jeg har haft meget høj feber og har været sengeliggende i 4 dage nu. Det er virkelig træls og virkelig kedeligt!

Jeg er forhåbentlig snart rask igen, så jeg kan lave nogle ordentlige indlæg til jer. Dette var bare lige et hurtigt indlæg, for at forklare hvor jeg har været, og det er også det eneste jeg kan holde til lige nu. Jeg er virkelig træt af, ikke at være i stand til at lave noget som helst – lad mig blive rask!

Jeg håber I forstår 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY WAS A GOOD DAY