SICK OF THIS

SIMPLE HEELED SANDALS FOR A SPECIAL OCCASION

 photo PicMonkey Collagehuihi_zpsuuubvmot.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Som jeg har nævnt før, skal min lillebror konfirmeres til april. Der er sikkert også andre af jer, der skal til konfirmation bryllup el. lign. her i foråret og til sommer. Derfor tænkte jeg, at simple stilletter, perfekte til det lidt varmere vejr, ville være en god ting at dele med jer. Jeg ved ihvertfald selv, at jeg overvejer at købe et par nye simple stilletter, der ikke stjæler opmærksomheden fra ens tøj, ligesom overstående. Helt klassiske og tidsløse.

Personligt vælger jeg sjældent de helt høje stilletter, da jeg er forholdsvis høj i forvejen. Så hvis det er med en forholdsvis lav hæl, uden at det ser klodset ud, er jeg vild med det! Jeg synes Nelly har et godt bud på flotte stilletter i alle hælhøjder.

Hvilken af overstående er jeres favorit?

I mit sidste indlæg skrev jeg om, at jeg har været syg. Jeg har det bedre og har fået penicillin, men er stadig ikke helt rask. Derfor lover jeg ikke en helt masse ift. bloggen. Tak for forståelsen 🙂

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SICK OF THIS