MY NEW RED BOOTS

SPANISH CHARM

 photo PicMonkey CollageDFGHJ_zpssbma6iid.jpg
// Billeder fra catwalken //

Dette forår kan du glæde dig til, at blive inspireret af spaniens og latinamerikas charme. Det maskuline møder det feminine, sort møder hvid evt. med røde detaljer. Glæd dig til flæser, bånd, røde læber og kig til hals, skuldre eller ankler, for at sætte fokus på de store øreringe og spidse sko med bindebånd!

Jeg blev vildt inspireret af denne måneds Elle og deres Latin Class artikel. Jeg er vild med denne trend og tænkte, at jeg ville dele den med jer. Man ser især trenden hos Proenza Schouler, Michael Kors, Céline osv.

 photo PicMonkey Collagejetr_zpsqp6wcitw.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Den mest sexede kombination du kan iføre dig må være rød og sort! Dette sender tankerne hen på en mexikansk señorita og emojien på din iphone (du ved hvilken en jeg tænker på!). Du kan tilføre det røde til dit look ved hjælp af noget så simpelt som røde læber eller en rød hårspænde. Du kan også gå all-in på looket og iføre dig en rød nederdel med flæser.

 photo PicMonkey Collagerhwrht_zpsivchuunl.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Bliv inspireret af flamencodanserne ved at iføre dig flæser og volanter. De skal helst være store (jo større, jo bedre) og må gerne være fokuspunktet i dit outfit. Fuldfør trenden ved at holde det i sort og hvid, men du kan også sagtens køre det hjem i mønster! Tilsæt evt. din flæsede skjorte et par skræddersyede ankelbukser og fuldend looket med et par store statement øreringe.

 photo PicMonkey Collagegrgre_zpsnvwzapdn.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Det samme som gælder flæser, gælder dine øreringe – jo større, jo bedre. De skal være et statement piece i dit outfit. De må gerne larme lidt og være lidt crazy! Vi har alle sukket over de oversized øreringe fra Céline, men du kan sagtens finde billigere alternativer, især på asos!

 photo PicMonkey Collagegrqgqr_zps7oanxxb6.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Bindebånd er et hit i alle afskygninger, men specielt som følge på dine sko! Skoene skal helst være spidse, og så bestemmer du selv, om det skal være med eller uden hæl. Du kan også tage et bindebånd rundt om halsen og binde en løs sløjfe eller knude. Det kan hurtigt pifte et outfit op og gøre det lidt mere unikt.

Om du går all-in på trenden i form af rød og flæser, eller holder dig til tilbehøret i form af de spidse sko, bindebånd og oversized øreringe, vil du ihvertfald komme til at minde bare lidt mere om en spansk, sexet señorita!

Jeg håber I kunne lide indlægget. Hvad synes I om trenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW RED BOOTS