LIEBSTER BLOG AWARD

SPRING JACKET GUIDE

Selvom vi er et godt stykke inde i foråret, mærker man det ikke helt i vejret endnu, men det er vel bare typisk Danmark. Derfor kan vi dog alligevel begynde at se frem til at bruge vores forårsjakker, eller måske få købt en ny til når det bliver lide varmere. Altså nogen dage synes jeg, det er virkelig dårligt vejr, hvor det er koldt og blæser, mens jeg andre dage tænker, at nu er det forår.

Derfor er vores forårsjakker tit også vores sommerjakker. Uanset om det er i morgen, forårsjakken findes frem eller om du venter en måned eller to, er det nu du finder de flotte jakker i butikkerne og på nettet for den sags skyld. Jeg har i dette indlæg fundet fire typer af jakker, som er fremme denne sæson og som du kan finde de fleste steder lige nu.

 photo PicMonkey Collagehiklnlkv_zps5it1xnnd.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Denimjakken eller cowboyjakken har været lidt ude af modebilledet de sidste par sæsoner, men den er nu stærkt vendt tilbage – gerne i en oversized version eller som et statement piece med farverig og finurlige lapper. Jeg er ret vild med den grå oversized først i collagen, som har lagt under mine saved items i en lille måned nu, hmm..

 

 photo PicMonkey Collagevjhknk_zpsafwk0pxb.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Åh, en sand klassiker, der aldrig går af mode. Det fede er bare at bikerjakken alligevel gerne må være forskellig for hvert år. I år kan du med fordel gå efter en i russkind. Hvis det skal være glat skind, kan du vælge en i en lidt fremtrædende farve som rød eller petroleumsgrøn. De brune og camel toner er også et hit denne sæson!

 

 photo PicMonkey Collagemleaeligwf_zpsgfrdhaoe.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Bomberjakken er nok den jakke, der virkelig har fået et comeback i år. Vælg en i nedtonede farver og materiale og sæt den sammen med alt i din forårsgarderobe, men hvis du tør, så gå efter en i et shiny materiale og/eller med broderinger og patches, gerne i asiatisk stil, for at lave et statement.

 

 photo PicMonkey Collagegulh_zpsc0eqzj0v.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Denne type af jakke har også været fremme længe, og du går heller ikke galt i byen med en denne sæson. Det er selvfølgelig trenchen, jeg snakker om. Gå efter camel toner og en, der er let og flowy, lidt a la en dusterjakke. Den må også gerne være lang!

Sååå, hvilken type er du mest til denne sæson? Eller vil du bare gerne have én af hver? 😉

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIEBSTER BLOG AWARD