WHAT I EAT IN A DAY #2

SWIMWEAR GUIDE

Vi nærmer os sommer, sol og varmere dage og dermed også bikinisæsonen. Det er selvfølgelig begrænset hvor meget man får brugt sin bikini her i Danmark, men så skal man måske på ferie syd på. Så uanset om du skal på ferie eller bare skal være hjemme i Danmark, er her en lille badetøjsguide til dig.

 photo PicMonkey Collagejdaklaf_zpsaoeuw2sd.jpg
1. HERE // 2. HERE & HERE // 3. HERE

Trekantbikinien bæres ofte af de lidt petite piger. Jeg er dog all in for at man vælger den bikini, man synes, man ser bedst ud i og føler sig bedst tilpas i – uanset din kropstype! Der findes så mange flotte trekantbikinier. Personligt, skal jeg helst have en med en bredere kant på, for at den klær mig.

 

 photo PicMonkey Collagehkjhlh_zpsfxsln0zz.jpg
4. HERE & HERE // 5. HERE & HERE // 6. HERE & HERE

Bandeau bikinier er ofte den type, der klæder mig bedst. Jeg foretrækker også uden stropper, så bandeau er en god mulighed til det. Der findes rigtig mange forskellige, både med og uden fyld, samt med og uden stropper. Der skal nok være en, som passer til lige netop dig!

 

 photo PicMonkey Collageklhih_zpsgp0ihksd.jpg
7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

Badedragter har været meget fremme de seneste år og de bliver heletiden opdateret stilmæssigt. Du kan få med fyld i, hvis du har brug for det – du kan også få en med massere af udskæringer, hvis du vil vise mere hud, så det næsten er en mellemting imellem en bikini og en badedragt. Jeg er helt vild med den første på collagen.

 

 photo PicMonkey Collagehioh_zpsmpuagewl.jpg
10. HERE & HERE // 11. HERE & HERE // 12. HERE & HERE

Push-up bikinien er perfekt til dem, der har brug for lidt mere støtte. Samtidig kan piger med en mindre barm også sagtens rocke denne type, da den er perfekt til at svømme i, da sagerne ikke bare lige falder ud. Jeg har den sidste på collagen i en anden farve, og den sidder meget bedre end en almindelig push up bikini top gør på mig.

Uanset om du har brede hofter, store bryster, små bryster, en lille numse, skal der nok være en bikini til dig! Jeg vil anbefale, at tage ind og prøve de bikinier, du synes er pæne uanset om de ‘passer’ til din kropstype eller ej, da du først ved om bikinien vil klæde dig, når du får den på. Vælg altid det, du føler dig bedst tilpas i!

Hvilken type plejer I at gå efter?

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I EAT IN A DAY #2