OUTFIT: WHITE LACE AND CROCHET

THE NEW MINIMALISM

Dagens indlæg omhandler skandinaviens yndlingstrend – selvfølgelig minimalismen! Det handler om at gå efter rene linjer og neutrale farver. Noget der især hitter indenfor denne trend er bukser med vidde, slå-om nederdel og masser af volumen, f.eks. i form af en skjorte med voluminøse ærmer! Tilsæt noget enkelt og grafisk for at fuldende det minimalistiske.

 photo PicMonkey Collagehu9fq_zpsycha0pp5.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

Du kan også køre det minimalistiske look ved hjælp af denim. Denim findes i dag i alle afskygninger, om det er jeans, en nederdel eller jakke. Denne sæson skal du være opmærksom på denim i de mere baggy former. Jeg har fundet lidt inspiration både highend og highstreet.

 photo PicMonkey Collagegregergre_zpsvhrjvh7g.jpg
1. HERE Valentino // 2. HERE Stella McCartney // 3. HERE Victoria Beckham Denim

 photo PicMonkey Collage53gh5_zps37trkuqp.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE

Gå også efter silke – især den fede og skinnende er værd at gå efter. Silke sås i store mængder på catwalken og kan både findes ægte, men du kan også finde en billigere uægte udgave.

 photo PicMonkey Collagejjjkk_zpsevakjrwb.jpg
1. HERE Jil Sander // 2. HERE Givenchy// 3. HERE Ellery

 photo PicMonkey Collageguyi_zpsi5ehcdjy.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE

Og så er der buksedragten! Der var stort set ikke det S/S 2016 show, der ikke viste en buksedragt frem. De havde samtidig også alle det tilfælles, at de skal være løse – hvilket jeg råber højt hurra for.

 photo PicMonkey Collagefgsv_zps6ntft0r8.jpg
1. HERE Calvin Klein // 2. HERE Rick Owens// 3. HERE Stella McCartney

 photo PicMonkey Collagedded_zpssa3n7t0h.jpg
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE

Célines chefdesigner Phoebe Philo er stadig stjernen inden for minimalismen. Hun viser hvordan de rene linjer kan skabe et fedt look, og så var det især øreringene under S/S 2016-showet, der fangede folks opmærksomhed (eller skulle jeg sige ‘skinnede’ igennem, hehe).

Spænder på tøjet ser vi også allerede rundt omkring på markedet. Se bare den fine jumpsuit fra Asos på sidste billede, samt nederdel nummer 4 og 6. Husk også asymmetri som nøgleord, der gør den monokrome farvepalette af sort, hvid, beige og navy lidt mere interessant.

De vidde bukser får som sagt en sæson mere, nu bare i en stumpeversion med kig til anklerne, der giver det et tomboy look, som model nummer 8 på øverste collage. Perfekt til foråret! Vælg dog den model, der klæder dig bedst, for det er både ‘bootcut’, ‘flare’, ‘wide-leg’ osv. der stadig hitter.

Så mange muligheder! Hvad synes i om den skandinavisk-elskede trend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: WHITE LACE AND CROCHET