SUMMER BY RIVER ISLAND X NELLY

WHAT I EAT IN A DAY #2

Det virkede til, at I godt kunne lide denne type indlæg, så her kommer endnu en dag i mit liv i form af mad. Sidste gang var det en søndag, jeg dokumenterede, hvor jeg ikke spiste så meget som jeg normalt ville gøre, da jeg stod sent op osv. Denne gang er det en helt almindelig mandag, hvor jeg var på arbejde i børnehaven. Det er faktisk noget tid siden, at jeg dokumenterede dette, for jeg er faktisk startet på intermittent fasting, hvilket jeg er vildt glad for, så det kommer der nok også et indlæg om snarest, hvis det har interesse?

Men ihvertfald, her er hvad jeg spiste en helt almindelig mandag for et par uger siden.

 photo PicMonkey Collageghjkjhg_zpsfsmpdeji.jpg

Morgenmaden blev spist omkring kl 07.00-07.30. Samme morgenmad som sidst – blåbær skyryoghurt med hjemmelavet müsli til, hvilket du kan finde opskriften på lige her. Dertil fik jeg en kop kaffe med en slat mælk i og et ingefærshot. Jeg drikker selvfølgelig en masse vand i løbet af hele dagen.

I børnehaven spiser vi madpakker kl. 11 med børnene. Min madpakke bestod af et stykke rugbrød med fiskefrikadelle, et sundere pølsehorn og en masse grøntsagsstave.

 photo PicMonkey Collageoaeliglhlk_zpsrfkl0kja.jpg

Kl 14.00 er det tid til at finde frugtposen frem i børnehaven. Her havde jeg medbragt et æble, en kiwi og en frugtstang med hindbær (my fave!).

Frugt mætter ikke så meget igen, så efter arbejde omkring kl 16.00 måtte jeg tage et stykke Wasa delikatess sesam knækbrød (indeholder kun 35 kcal ca. pr. stykke) med to tynde skiver ost. Det er altså ikke light eller noget. Dertil drak jeg et glas appelsinjuice (ikke fra koncentrat).

 photo PicMonkey Collagejlblj_zpsjedb1eqa.jpg

Til aftensmad kl. 19.00 fik jeg 4 frikadeller (tog 1 mere efter jeg havde spist dét, der var på tallerkenen), bønnefritter og en salat bestående af perlebyg, babyspinat, rød peber, avocado og fetaost. Virkelig lækkert!

Som en lille aftensnack drak jeg et glas cocio one.

Se første indlæg, hvor jeg viser jer min mad lige her.

Som sagt, er jeg startet på intermittent fasting (16:8), så mine dage ser en helt del anderledes ud nu. Hvis I ikke ved hvad det er og hvad det går ud på, vil jeg meget gerne lave et indlæg om det. Skriv i kommentarerne, hvis det lyder interessant!

Fortæl mig endelig hvordan en almindelig hverdag i form af mad ser ud for jer! 🙂

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER BY RIVER ISLAND X NELLY