APRIL WANTIES

WHAT I EAT IN A DAY

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave et indlæg om hvad jeg spiser på en tilfældig dag, og måske gøre det til noget, jeg engang imellem viser jer? Det skal lige siges, at jeg sjældent spiser det samme hver dag, da jeg så hurtigt bliver træt af noget, haha. Jeg har prøvet det der med flere dages foodprep, men allerede 2. eller 3. dag er jeg træt af det måltid.. Personligt elsker jeg selv at se de der ‘What I eat in a day’ videoer på youtube – jeg ved ikke hvorfor, men det er altså underholdende. Så hvis I synes om dette indlæg, og kunne tænke jer at jeg laver flere af denne slags, så fortæl mig det endelig i kommentarerne!

Det skal lige siges, at jeg spiser som det passer mig. Jeg prøver gerne at spise forholdsvist sundt og varieret, men selvfølgelig ryger der noget usundt ind engang imellem (måske lidt for ofte). Jeg vil gerne være et eksempel på, at der er ingen der spiser 100 % sundt hver dag, og det synes jeg er vigtigt at lægge fokus på og være realistisk, da tingene ofte kan komme til at se lidt for perfekte ud.

Dette er hvad jeg spiste i søndags, hvor jeg spiste sen morgenmad, og derfor ikke fik så mange måltider i løbet af dagen. Normalt spiser jeg minimum 6 lidt mindre måltider om dagen, istedet for de 3-4 store.

 photo IMG_2124_zpspr0pdb7k.jpg

Dette er hvad jeg normalt også spiser til morgenmad i hverdagene, da det er hurtigt. Det er Cheasy blåbær skyr-yoghurt med hjemmelavet müsli på toppen, hvilket du kan finde opskriften på her. Dertil fik jeg et ingefærshot, som jeg også forsøger at få hver morgen (hvis ikke jeg glemmer det) og et glas Innocent gulerod-appelsinjuice.

 

 photo 12939651_10207282428596466_2023221722_n_zpshnsejd5u.jpg

Til frokost var jeg ude at spise salat med min mor, hvilket selvfølgelig ikke er noget jeg gør hver dag. Man vælger selv, hvad der skal i salaten og jeg havde grovpasta, salat, pestokylling, bacon, agurk, peberfrugt, ærter, gulerødder, peanuts og feta i. Dertil fik jeg et glas friskpresset appelsinjuice. Jeg elsker frugt, og er stor tilhænger af, at man ikke kan spise for meget af det. Derfor er det kun godt, hvis jeg kan få et glas juice, der ikke er fra koncentrat. Billedet er forresten taget med min telefon, modsat de andre, der er taget med mit kamera.

 

 photo IMG_2302_zpsaog1kg3s.jpg

Til aftensmad lavede min mor og jeg tærter med grov tærtebund, hvor der var ørred og spinat i den ene og kylling og spinat i den anden. Jeg fik et stykke af hver. Det skulle gå lidt stærkt, fordi vi skulle i biografen og var kommet lidt sent igang med maden, for vi skulle egentlig også havde haft lidt salat ved siden af. Så præsentationen er altså ikke den mest spændende, haha.

Derefter tog min familie, kæreste og jeg i biografen og så Flaskepost fra P, hvor jeg spiste en Nutramino proteinbar med smagen ‘Crispy Chocolate Brownie’. Jeg mener ikke, at denne bar er ‘sund’, dog bedre end at spise en anden form for chokoladebar, og så synes jeg bare at den smager godt. Derudover fik jeg altså også en lille bitte smule bland-selv vingummier 😀

There you have it! En helt tilfældig søndag i mad. Jeg håber i fandt det bare lidt interessant eller underholdende at læse om 🙂

4

 • Ser lækkert ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at læse denne type blogindlæg! Det hele ser så lækkert ud, ville især ikke have noget imod at drikke den friskpressede appelsinjuice lige nu, haha. 🙂

  http://www.HolaThea.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser lækkert ud 😀
  men hold op du spiser ikke ret meget 😀

  plus lige 4-5 portioner til det der, så har du hvad jeg spiser på en dag! hehe

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Ebbesen

   Som jeg har skrevet, stod jeg ret sent op, derfor blev det automatisk til lidt mindre mad. Hvis du lægger 2 mellemmåltider til, ligner det mere en almindelig travl hverdag for mig, men eftersom det var en stille søndag, hvor energiniveauet var lavt, havde jeg faktisk ikke behov for mere mad. Og ud fra billederne, ser det selvfølgelig ikke ud af meget, men har skrevet hvad, jeg har spist udover det på billederne 🙂

   Men spiser helt klart mere de dage hvor jeg arbejder, træner, er tidligt oppe osv.

   Håber det gav lidt forståelse! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL WANTIES