OUTFIT: CHRISTMAS EVE

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

 photo IMG_9465_zps4ajrrs6a.jpg

Som jeg skrev i gårsdagens indlæg, overvejede jeg at lave et indlæg om mine julegaver, og det besluttede jeg mig altså for at gøre. En hurtig lille disclaimer: Jeg er ikke ude på at prale og vise hvor forkælet jeg er. Jeg er meget taknemmelig for de gaver jeg har fået. Jeg elsker selv at læse disse slags indlæg, og det forestiller jeg mig mange andre også gør.

Jeg havde den hyggeligste juleaften med god mad, fjollerier, hygge og gaver. Jeg elsker at give andre gaver, og det bedste ved julen er slet ikke hvad man selv får i gave. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke er dejligt at få gaver og se hvad andre har fået. Derfor viser jeg jer mine gaver. Udover dét jeg har skrevet og dét på billederne, fik jeg også noget træningstøj og 2 bluser, men det skal desværre byttes.

Jeg skal på skiferie (for 2. gang i mit liv) med min kæreste og hans familie i vinterferien, og derfor ønskede jeg mig lidt til det. Ikke at skihandsker og skiunderbukser gør mig bedre til at stå på ski, men ja.. Derudover ønskede jeg mig også lidt flyt-hjemmefra-ting.

 photo IMG_9462_zpsie1evqym.jpg

Jeg fik også to bøger. Den ene er Anne Franks dagbog, som jeg faktisk ikke har læst endnu, men jeg har utroligt gerne ville læse den lige siden jeg var i Amsterdam i sommers. Den anden bog er en kogebog. Jeg har faktisk allerede bladret alle siderne igennem. Billederne deri er fantastiske og opskrifterne kan være alt fra boller i karry til Coq au vin til kikærtesalat med oksekød. Bogen er inddelt i 7 kategorier og indeholder 52 trin-for-trin opskrifter. Jeg tror den er helt fantastisk til når jeg flytter hjemmefra, og skal til at lave mad hver dag, da der både er hurtigt, sundt, imponerende mad osv.

 photo IMG_9461_zpsloneick0.jpg

En af mine større gaver i år, er mit nye kameraobjektiv, som billederne også er taget med. Objektivet er perfekt til outfitbilleder, da det skaber fokus på en ting, og gør resten af baggrunden slørret.

 photo IMG_9459_zps1mbkporb.jpg
Nike Træningstop // Braun Stavblender // Smykkeskrin // Chocolate Maker // Bøf og bio for 2 // Anne Franks Dagbog // Mad For Begyndere Kogebog // Helly Hansen Skiunderbukser // Piskeris // Bloomingville Skåle // Canon 50mm kameraobjektiv // Skihandsker // Bahne Gavekort // Jane Kønig Startag

Af min kæreste fik jeg bl.a. den Jane Kønig Startag halskæde, jeg har ønsket mig lige siden kollektionen blev offentliggjort, så det er jeg helt vildt glad for.

Nok om mine gaver, lad mig høre hvad i har fået i julegave?

4

 • Hvor dejligt at læse, at du synes kogebogen virker god! Så er det bare med at gå i gang 🙂 /Hilsen fra hende, der har lavet bogen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Ebbesen

   Fedt med en kommentar fra dig! Er stor fan af bogen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Kølerfeldt

  Super fine ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: CHRISTMAS EVE