GET IN THE CHRISTMAS MOOD

WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS EVE

 photo Skaeligrmbillede 2015-12-10 kl. 20.24.17_zps7cwyoaea.png
1. HERE // 2. HERE //3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

Her er lidt inspiration til hvad man skal iføre sig juleaften. Vi er en lille familie, så det er altid meget casual, når vi skal være sammen, men derfor elsker jeg nu alligevel at gøre noget ud af mig selv juleaften. Krøller, rød læbestift og et sødt og julet outfit – dét kan jeg godt li’!

Jeg plejer næsten også altid at være iført minimum ét stykke rødt tøj! Dog synes jeg den mørkegrønne (juletræs) farve har været meget fremme i år og den passer virkelig også perfekt til juleaften! Den grønne top på collagen fra H&M er en, der allerede hænger i mit klædeskab. Jeg har dog ikke fået den brugt endnu, så måske det skal være til juleaften. Jeg er også vild med at have kjole eller nederdel på til juleaften, for det er formelt, men også sådan lidt ‘cozy’ med et par strømpebukser. Der er også bedre plads til julemaden end i f.eks. et par stramme jeans 😉

Håber dette gav lidt inspiration. Jeg skal nok se om jeg kan få taget nogle billeder af mit outfit den 24.!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET IN THE CHRISTMAS MOOD