I WANT SNEAKERBOOTS

WHAT’S IN MY BAG?

 photo IMG_7403_zpsyzd10amt.jpg

 photo IMG_7511_zpsbherxl50.jpg

 photo IMG_7510_zpsiw1xqsch.jpg

 photo IMG_7393_zpstw0ipyv3.jpg
1. Rebecca Minkoff Mini Mac 2. POPcph Ruskindsjakke

Jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg dedikeret til min Rebecca Minkoff Mini Mac taske. Så derfor viser jeg her hvad jeg har i min taske det meste af tiden. Det skifter hele tiden og nogengange har jeg bare min pung og læbepomade med mig.

På billedet ser i min Mac ‘Myth’ læbestift, men alt efter hvilken læbestift jeg har på den dag, så er det selvfølgelig den jeg har med i tasken. ‘Myth’ er dog en af dem, jeg bruger ret ofte. Det er en ret lys nude, og til hverdag plejer jeg bare at duppe den lidt på læberne for et naturligt look. En god ting at have med er også en lille prøve-mascara. Her har jeg en fra Clarins.

Jeg har egentlig forholdsvis tør hud, men alle kan have brug for lidt pudder, især i t-zonen. Så her har jeg en fra Dior, der virker super godt. Selvfølgelig har jeg min trusty labello læbepomade – ikke noget fancy dér, samt min telefon og Adax pung. Til sidst har jeg en neglefil – det kan man jo altid få brug for, Stimorol jordbær tyggegummi og noget hånddesinfektion fra Bath & Bodyworks, der dufter virkelig godt.

Rebecca Minkoff tasken havde oprindeligt lidt læderfrynser på, men dem fjernede jeg, da de irreterede mig haha. På nederste billede ser i forresten min elskede ruskindsjakke fra POPcph.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT SNEAKERBOOTS