PAPER BAG WAIST

YESTERDAY WAS A GOOD DAY

 photo 2cbabf57-1569-45d1-87ee-24a0dac81b6a_zpsmni46b9c.jpg

Vejret er simpelthen så skønt for tiden, og man begynder at kunne mærke, at foråret er på vej. I går var ingen undtagelse, solen stod fremme hele dagen. Det i sig selv gør det til en ret god dag. Prikken over i’et, toppen på kagen og hvad man nu ellers siger, var for mig, at jeg har fået lov til at blive i den børnehave, jeg arbejder i nu helt til september, frem for den 31. marts, hvor jeg skulle være stoppet. Og det passer også lige med, at jeg skal ud at rejse der. Det gør mig bare så glad. Det er hverken for få eller for mange timer, så der er tid til blogging og alle de andre ting jeg godt kan lide at lave ved siden af. Da jeg kom hjem fra arbejde, besluttede jeg mig for at forkæle mig selv med en lille frugtsalat med kiwi, blomme og pære, samt et glas gulerod/appelsin juice, og så cyklede jeg også en tur – virkelig forfriskende.

Jeg ved ikke hvad pointen er med dette indlæg, jeg havde bare lige lyst til at dele det med jer, da det fylder en del og gør mig virkelig glad.

Fortæl mig endelig hvad, der har været godt ved jeres dag i dag eller i går? Det ville jeg elske at høre om.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAPER BAG WAIST